top of page

 Erwyn Seerutton

  Cantant, músic, compositor i director musical d’àmplia trajectòria, Erwyn Seerutton ha dirigit nombrosos grups corals i vocals entre els quals destaquen el Grup Vocal Erwyn Seerutton Ensemble, el Grup Vocal Zetzània i la Coral Unida de Terrassa. Actualment és director i fundador del Cor de Gòspel Sant Cugat i de l‘Openkorus de Barcelona. 

  En el seu vessant pedagògic, imparteix nombrosos tallers de cant intensius per a entitats i grups, col·labora com a professor de gòspel al Màster de Musicoteràpia de la Universitat de Barcelona i ha col·laborat com a professor de cant coral gòspel a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

  Artista polifacètic, ha desenvolupat una important carrera musical professional en tots els estils moderns: jazz, blues, gòspel, pop… A més de cantant, toca la guitarra, el banjo, la bateria i el washboard. Ha participat en festivals internacionals de jazz al Japó, Hongria, Alemanya, Holanda, Dinamarca, França, Nova Orleans i en els festivals més importants del nostre país. 

  Entre els seus últims projectes musicals destaquen les propostes “Gospel&Jazz” i “Jazz Kreol Ensemble”.

logo gospel sant cugat.jpg
ERWYN SEERUTTON.jpg
bottom of page